Scalp Care Regeniplex Regimen Kit

På lager
Størrelse & Varenr
3 stk. / 319002

Begyndende hårtab, tyndere i toppen eller begyndende høje tændinger kan være udfordrende for mange mennesker, og det kan have mange forskellige årsager. Hormonelle ændringer, stress og endda genetik kan spille en rolle. For nogle kvinder er hårtab efter fødsel også en almindelig oplevelse.

"Reducere hårtab med op til 71%"

Shampoo 300ml.
Tea Tree Scalp Care Shampoo er en forfriskende og rensende shampoo, som er beriget botaniske ingredienser. Den renser skånsomt håret og hovedbunden, fjerner urenheder og overskydende olie. Formålet med denne shampoo er at mindske hårtab og fremme hårvækst.

Conditioner 300ml.
Denne balsam arbejder i harmoni med shampooen for at at styrke hårets struktur og modstandsdygtighed, samtidig med at den giver intens fugt, der efterlader håret blødt, glat og sundt. Bidrager til at forebygge tørhed og splittede spidser.

Tonic 100ml.
Denne tonic indeholder aktive ingredienser, der fremmer stimulation af hårsækkene og støtter hårvækst. Beroligende og balancerende botaniske ingredienser hjælper med at lindre irritation i hovedbunden og opretholde en sund pH-balance. Dette kan medvirke til at forbedre hovedbundens tilstand og skabe en optimal hårvækst.

Samlet set udgør disse produkter en omfattende hårpleje, der sigter mod at skabe en sundere hovedbund og styrke håret fra rod til spids.

499,00 DKK
- +
BESKRIVELSE

 

 

Vigtige ingredienser:

Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract: Udtræk fra kløverblomster med mulige hudpleje- og beroligende egenskaber.

Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract: Ekstrakt fra Kakadu-plommen, rig på C-vitamin og antioxidanter, der kan fremme sundhed.

Pisum Sativum (Pea) Peptide: Peptider fra ærter, der kan bidrage til hudens elasticitet og fugtniveau.

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil: Tea Tree Leaf Oil, kendt for sine antibakterielle egenskaber og ofte brugt til at behandle hudproblemer og hovedbundsproblemer.

Keratin, Hydrolyzed Keratin, Oxidized Keratin: Proteiner, der kan styrke og reparere håret, bidrage til glans og elasticitet.

Panthenol: Provitamin B5, der kan fugte og berolige huden og håret.

Biotin, Niacin: B-vitaminer, der ofte bruges til at fremme sundt hår og negle.

Adenosine, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract: Planteekstrakter - hudplejeegenskaber

Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Fruit Extract: Lille palme der er kendt for sine små, mørke bær - anvendes i hårvækstprodukter.

Glycine Soja (Soybean) Seed Extract: Sojabønneekstrakt, der kan indeholde antioxidanter og fugtgivende egenskaber.

Hydrolyzed Yeast Protein: Gæraprotein, der kan bidrage til at styrke håret.

Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract: Ginsengrodsekstrakt, som ofte bruges i hudplejeprodukter for at fremme vitalitet.

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate: Et fermenteret produkt fra radisekstrakt, der kan have antimikrobielle egenskaber og bruges som et naturligt konserveringsmiddel i kosmetiske formuleringer.

Specifikation
Hårtype Hårtab
Produkttype Kampagne
Copyright © 2023 Paul Mitchell Danmark Shop