Paul Mitchell - Vores planet

MERE END BARE LUKSUS HÅRPLEJE

Paul Mitchell er en holdning. Vores hårprodukter giver ikke alene lækkert, glansfuldt hår, de giver også god samvittighed. Ikke blot er alle produkterne CO2-neutrale, men hvert år donerer vi også millioner af kroner til velgørende formål verden over

 • HOLDNING TIL VORES NATUR
  Alt i naturen har værdi, og vi skal passe på vores natur. Paul Mitchell anvender bl.a. plantebaseret ingredienser, som kan sættes tilbage til naturen. Fjerner man en plante, sættes 2 tilbage.
 • NO ANIMAL TESTING
  Paul Mitchell var den første virksomhed inden for branchen, som nægtede at teste på dyr, og kommer aldrig til det.
 • VANDOPLØSELIGE INGREDIENSER
  Paul Mitchell hårprodukter er vandopløselige, så det ikke skader vores natur.
 • GIVING BACK
  Paul Mitchell donerer en stor del af overskuddet til velgørende formål. Det omfatter blandt andet bevarelse af vores natur, beskyttelse af truede dyrearter samt hjælp til mennesker i nød.

Paul Mitchell Giving Back. John Paul Dejoria.

CULTURE OF GIVING

Reforest'Action
Reforest'Action er en miljøorganisation, der planter træer verden over i de områder, hvor de har mest brug for. Paul Mitchell plantet over 750.000 træer inden udgangen af 2019. I løbet af de 750.000 træers levetid, fjerner disse træer 85.000 tons CO2 fra vores atmosfæren.

Paul Mitchell har indgået en ny aftale, og har forpligtet sig til at plante over en million træer inden udgangen af 2022. læs mere om Reforest'Action her

Waterkeeper Alliance
Waterkeeper Alliance er en miljøorganisation som er helliget sig til at beskytte alles ret til rent vand. Paul Mitchell støtter økonomisk deres bestræbelser på at opnå rent drikkevand og beskytte havets fisk. Forurening af havene er et omfattende problem. Konsekvenserne af yderligere forurening er altødelæggende for vores drikkevand, natur og dyreliv. Læs mere her om Waterkeeper Alliance

Sea Shepherd
Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) er en international nonprofit organisation som kæmper til bevarelsen af havets vilde dyr. Vi hos Paul Mitchell støtter deres mission om slagtning af haves dyr, og for at bevare og beskytte økosystemer og div. arter. Se videoen hvor Sea Shepherd indvier ny båd opkaldt efter John Paul Mitchell System CEO John Paul Dejoria.

Ca. 8 millioner ton plastik ender i vores havene hvert eneste år. Det svarer til, at en skraldevogn tømmer hele sin last ud i havet hvert minut. Hvis denne tendens fortsætter, vil der være mere plastik end fisk i vores verdenshave.

REDUCE VIRGIN PLASTIC
Paul Mitchell ønsker at skabe en grønnere fremtid. Dette indebærer fokus på biobaseret emballage, reducere plastikhætter, udfase detailposer i plastik, overgå til PCR materiale (post-consumer-recycled materiale) genbrugsplast.

Paul Mitchell - Cruelty Free since 1980

Paul Mitchell var den første hårkosmetiske virksomhed, der offentligt tog afstand til dyreforsøg.

Mange virksomheder foretager stadigvæk unødvendige dyretest. Vi har aldrig gjort det, og kommer aldrig til at teste på dyr. Paul Mitchell har en stor forkærlighed for dyr, og har derfor forpligtet sig til, kun at producere veganske accessoires, såsom stylingstilbehør, børster m.m. - Gevinst for dyrene! 

Ingen af Paul Mitchells ingredienser eller færdige produkter testes på dyr. Paul Mitchell tillader ikke andre virksomheder at teste på deres vegne, og vores leverandører tester heller ikke på dyr. Paul Mitchell er lige så dedikeret og lidenskabelige den dag i dag som vi var i 1980. Alle vores produkter er mærket med "No Animal Testing" logo.

 

Paul Mitchell er og vil altid være dedikeret til at gøre vores verden til et smukkere sted. 
Alt hvad vi foretager os, bygger derfor på en vision om at være nænsom mod mennesker, natur, dyr og miljøet.

 

Paul Mitchell Giving Back
Bæredygtighed har altid været en prioritet for vores grundlæggere Paul Mitchell og John Paul DeJoria. I dag er vi forpligtet til at gøre vores virksomheds drift renere og grønnere, bevare vores natur og passe på kloden. - Mindske vores brug af fremstilling af plast. -Reducere vores CO2. - Minimere vores affald.

Food4Africa
Food4Africa er en nonprofit organisation, der fremstiller ernæringsmæssig mad til trængende børn i landdistrikterne i Afrika. Food4Africa blev grundlagt i 2003 og leverer mad til 17.000 børn om dagen. Food4Africa leverer majs og sojabaseret korn, beriget med masser mineraler og vitaminer.

Paul Mitchell plant trees

Copyright © 2022 Paul Mitchell Danmark Shop