REPAIR

REPAIR

CRUELTY FREE. UDEN PHTHALATE. 100% REN ENERGI
Veganske hårprodukter til et struktureret hår. Frøene fra Amarantplanten og proteiner fra ærter, hjælper til gendannelse af et ødelagt hår. Hårets styrkes, tilføres fugt og sikrer optimal beskyttelse.

 1. Paul Mitchell Clean Beauty Repair Shampoo 250ml.
  Clean Beauty Repair Shampoo
  250 ml.
  239,00 DKK
 2. Paul Mitchell Clean Beauty Repair Shampoo 1000ml.
  Clean Beauty Repair Shampoo
  1000 ml.
  549,00 DKK
 3. Paul Mitchell Clean Beauty Repair Conditioner 250ml.
  Clean Beauty Repair Conditioner
  250 ml.
  249,00 DKK
 4. Paul Mitchell Clean Beauty Repair Conditioner 1000 ml.
  Clean Beauty Repair Conditioner
  1000 ml.
  549,00 DKK
 5. paul Mitchell Clean Beauty Repair Leave-In Treatment 150ml
  Clean Beauty Repair Leave In Treatment
  150 ml.
  259,00 DKK

CRUELTY FREE. UDEN PHTHALATE. 100% REN ENERGI
Veganske hårprodukter til et struktureret hår. Frøene fra Amarantplanten og proteiner fra ærter, hjælper til gendannelse af et ødelagt hår. Hårets styrkes, tilføres fugt og sikrer optimal beskyttelse.

Velkommen til Clean Beauty Repair serien fra Paul Mitchell - din nøgle til sundt og smukt hår!. Vores innovative produkter er skabt med fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser, der virker i harmoni med dit hår.

Clean Beauty Repair serien er designet til at genopbygge og styrke håret fra inderst til yderst. Vores avancerede formler er beriget med naturlige ekstrakter og bio-baserede ingredienser, arbejder sammen for at reparere skader, tilføre fugt og efterlade dit hår med en strålende glans.

Uanset om du kæmper med skrøbeligt hår, spaltede spidser eller behovet for generel styrkelse, er Clean Beauty Repair det perfekte produkt til dig. Forkæl dit hår med kærlighed og oplev fordelene ved ren skønhed med Paul Mitchell.

Cruelty-free og Vegansk
Paul Mitchell har siden 1980 været en pioner indenfor Cruelty-free, og var den første hårpleje producent til offentligt at tage afstand til dyretest, i en tid hvor alle andre testede på dyr.

Clean Beauty produkterne er naturligvis helt Cruelty-free og Veganske. Fordi hverken dyr, mennesker eller miljø skal lide for smukt hår.

Grønne Rødder. Grøn Fremtid.
I mere end 40 år har vi arbejdet efter målsætningen om at gøre det bedste for mennesker, dyr, planeten og de kommende generationer. John Paul Mitchell Systems har forpligtet sig til at gøre produktionen endnu mere grøn og bæredygtig.

Clean Beauty er bare endnu et skridt på vejen af vores samlede løfte om at minimere vores klimaaftryk.

Clean Beauty Repair - Paul Mitchell

Reducering af Jomfru-Plast
Med øget brug af genbrugsplast og innovativ Bio-plast, reducerer vi vores forbrug af oliebaseret jomfru- plast.

Reducering af CO2 Aftrykket
Uanset om vi planter 1 million træer eller fremstiller med vedvarende energikilder, sker det med målet om at udlede så lidt CO2 som overhovedet muligt.

Bæredygtige & Etiske Ressourcer
Når det kommer til ingredienserne i vores hårprodukter, forsøger vi altid at give dig det allerbedste med det mindst mulige klimaaftryk.

Minimering af Affald
Lige fra reducering af emballage til kompromisløs sortering af vores affald, er vi fokuserede på at gøre jorden grønnere.

Hvad betyder naturlig oprindelse?
Hver ingredienser i Clean Beauty produkterne beregnes for at bestemme hvor stor en procentdel af ingredienserne der kommer fra naturlige materialer.

Hvis en ingrediens indeholder mere end 50% naturligt kulstofindhold, bliver det betragtet som naturlig oprindelse. Beregningerne af naturlig oprindelse kommer fra en international anerkendt beregningsmetode, ISO 16128 Standard. Alle Clean Beauty produkterne indeholder minimum 78% naturlige ingredienser.

Repair serien reparerer og styrker et skrøbeligt, beskadiget hår. Clean Beauty Repair Shampoo genopbygger og gør håret stærkere. Clean Beauty Repair Conditioner rekonstruerer og gør håret sundere. Clean Beauty Repair Leave-in Treatment hjælper et svækket hår med at blive ”sundt” igen!

 

Copyright © 2023 Paul Mitchell Danmark Shop