ANTI-FRIZZ

ANTI-FRIZZ

FRI FOR SLS. PARABENEFRI. 100% GENANVENDELIG
Baseret på næringsrige organiske ingredienser som koldpresset mandelolie og hyaluronsyre som hjælper til at udjævne hårstrået og bekæmpe krus. Forebygger fugttab og håret efterlades blødt og lækkert b.la. grundet hørfrø som er rig på proteiner og fersken ekstrakt. Ideel til kruset mat hår.

 1. Paul Mitchell Clean Beauty Anti-Frizz Shampoo 250 ml.
  Clean Beauty Anti-Frizz Shampoo
  250 ml.
  239,00 DKK
 2. Paul Mitchell Clean Beauty Anti-Frizz Shampoo 1000 ml.
  Clean Beauty Anti-Frizz Shampoo
  1000 ml.
  549,00 DKK
 3. Paul Mitchell Clean Beauty Anti-Frizz Conditioner 250 ml.
  Clean Beauty Anti-Frizz Conditioner
  150 ml.
  249,00 DKK
 4. Paul Mitchell Clean Beauty Anti-Frizz Conditioner 1000 ml.
  Clean Beauty Anti-Frizz Conditioner
  1000 ml.
  579,00 DKK
 5. Paul Mitchell Clean Beauty Anti-Frizz Leave-In Treatment
  Clean Beauty Anti-Frizz Leave In Treatment
  150 ml.
  259,00 DKK

FRI FOR SLS. PARABENEFRI. 100% GENANVENDELIG
Baseret på næringsrige organiske ingredienser som koldpresset mandelolie og hyaluronsyre som hjælper til at udjævne hårstrået og bekæmpe krus. Forebygger fugttab og håret efterlades blødt og lækkert b.la. grundet hørfrø som er rig på proteiner og fersken ekstrakt. Ideel til kruset mat hår.

Glæd dig til at sige farvel til kruset hår og omfavn en silkeblød finish med Clean Beauty Anti-Frizz serien fra Paul Mitchell. Vores luksuriøse produkter er skabt med omtanke for ren skønhed og naturlige ingredienser, der effektivt bekæmper krus og efterlader håret glat og smidigt.

Med banebrydende formler, der er beriget med økologiske ingredienser og bio-baserede ekstrakter, arbejder serien i harmoni med håret for at opnå en perfekt glat finish.

Naturligt protein
Hyaluronic acid er et naturligt stof vi alle har i kroppen. Med alderen mister vi alle Hyaluronsyre og huden ældes, bliver mere rynket og tør, bl.a. kendetegnet ved tørhedspletter på huden. Hyaluronsyre er kroppens fugtbooster. Clean Beauty er beriget med Hyaluronsyre og derved med til at binde fugten, og holde hud og hår fyldigt og fugtigt.

Anti-frizz Clean Beauty - Paul Mitchell

Luksus for håret. Godt for klimaet
Clean Beauty er en udvidelse af vores forpligtelse til at skabe et grønnere miljø og et bedre klima. Disse bæredygtige hårprodukter indeholder botaniske ekstrakter udvundet af urter, rødder, blomster, frugt, blade og frø. Vi har valgt de bedst mulige organiske ingredienser, som både er godt for håret, men også det bedste for vores klima og miljøet.

Cruelty Free: Paul Mitchell har siden 1980 været en pioner indenfor Cruelty-free og var den første hårpleje producent til offentligt at tage afstand til dyretest, i en tid hvor alle andre testede på dyr. Nu 40 år efter er dette drivkraften bag alt hvad vi gør. Fordi hverken dyr, menne- sker eller miljø skal lide for smukt hår.

Vegan: Paul Mitchell® Clean Beauty er 100% vegansk og fremstillet helt uden ingredienser fra dyr. Vi bruger ikke ingredienser der stammer fra animalske råvarer.

Organic Botanicals: En botanisk ingrediens er en be- standdel i et kosmetisk eller hårpleje produkt, som stam- mer fra planter som f.eks.: urter, rødder, blomster, frugter, blade eller frø.

Color Safe: Produkter der kan bruges i farvebehandlet hår og som samtidig virker farvebevarende.

Bio-Based Plastic: Plast fremstillet af Bio-baseret material- er såsom sukkerrør.

100% Recyclable: Alle dele i Clean Beautys emballage kan genbruges, både låget og flasken.

100% Clean Energy: Energi der kommer fra vedvarende energikilder der ikke udleder CO2 i atmosfæren samt energibesparende foranstaltninger.

Farm to Bottle: Lige fra udvindingen af ekstrakter fra planterne på den biodynamiske laboratorie farm, til fremstillingen af vores Bio-baserede emballage, er Clean Beauty det ultimative “farm to bottle” koncept.

Curated Ingredients: Vi har udvalgt de bedste naturlige ingredienser med de egenskaber som dit hår har brug for, og som samtidig er gode for planeten.

Clean Beauty Anti Frizz (Smooth) giver pleje til et uregerligt hår. Anti-Frizz Shampoo vasker håret skånsomt og tæmmer krus. Anti-Frizz Conditioner gør håret mere medgørlig og håret efterlades silkeblødt. Anti-Frizz Leave-in Treatment forbedre strukturen og beskytter håret mod ydre påvirkninger.

Læs mere her om Clean Beauty...

Copyright © 2023 Paul Mitchell Danmark Shop