Information

PAUL MITCHELL DANMARK SHOP

G&G Danmark / Paul Mitchell har i over 30 år leveret skønhedsprodukter til professionelle frisører i hele Danmark. 

 

UDVIKLING

Siden Paul Mitchell blev grundlagt i 1980, har vi handlet med professionelle frisører, med en strategi og et ønske om at være med til at udvikle frisørbranchen og fastholde salget af professionelle produkter i frisørsalonerne. Et løfte vi står fast ved!

Igennem de sidste mange år har vi set forbrugernes ”shopping vaner” ændre sig. Mange kunder foretrækker bekvemmeligheden ved at handle Paul Mitchell online. Det er vigtigt for os hos Paul Mitchell, at vi som virksomhed også tilpasser os, og imødekommer forbrugernes efterspørgsel, samtidig med vi fortsætter vores arrangement i frisørsalonerne. Hos Paul Mitchell sætter vi høj værdi i et samarbejde med frisørbranchen.

 

LOYALITETSPROGRAM

Paul Mitchell har indgået et loyalitetsprogram med vores forhandlere, der sørger for at salonerne får en provision af dit køb, foretaget her på shoppen. Når du står i kurven og skal afslutte dit onlinekøb, skal du skrive din salons navn samt by. Dine personoplysninger bliver ikke delt.

 

ONLINEHANDEL

paulmitchell.dk - Din online garanti for originale Paul Mitchell produkter. På denne webshop, garanterer vi at du ikke risikerer at købe gamle eller kopi produkter.

 

 

Copyright © 2021 Paul Mitchell Danmark Shop