Ingredienser

  • Hos Paul Mitchell består alle vores hårprodukter af naturlig vandopløselige ingredienser, med fokus på naturens egen styrke, friskhed og skønhed.
  • Ingen af vores produkter indeholder parfume, i stedet anvender vi naturlige planteolier, hvilket giver næringsrige, miljøvenlige og velduftende produkter.
  • Paul Mitchell skabte sin egen produktserie ud fra ønsket om at den skulle være naturlig. Visionen var! - At være nænsom mod natur, miljø, og samtidig tilfredsstille kræsne frisører og deres kunder.
  • Paul Mithell søger konstant efter naturlige og bæredygtige ingredienser, alt lige fra etablering af vores egen solenergidrevet Awapuhi farm på Hawaii, til den vildhøstet Marulaoile fra Afrika.
  • Vores produktudvikling starter i vores State-Of-The-Art Product Innovation Center (PIC) i Santa Clarita, Californien. Det er her vores produkter undersøges, formuleres og testes ”på mennesker”. Fra vision til koncept, færdiggøres processen af plantekemikere sammen med frisører.

Hvad har fugt med "vild ingefærrod" at gøre? Hvorfor kan en solsikke få hårfarven til at holde længere? Læs mere her!

Argon Olie
Planteolien udvindes fra kernerne af frugten. Arganolie består primært af fedtsyrer (linolsyre = omega-6) Derudover er arganolie en rig på E-vitamin. Har blødgørende effekt, plejer og nærer håret. Hjælper med at øge hårets elasticitet og tilfører glans.

Alger, Søgræs, plankton
Algeekstraker er rige på mineralstoffer samt vitamin B og C. De genopbygger og reparerer håret og skaber volumen.

Aloe vera
Vidundermidlet mod problemer med tør hud og tørt hår. Det indholdsrige udtræk fra planten er et overflødighedshorn af værdifulde vitaminer og mineraler. Aloe vera binder oh lagrer fugten i håret. Håret bliver glansfuldt og levende.

Anika (Guldblomme - Arnica montana)
Lægeurt, der stimulerer blodomløb, er betændelseshæmmende og stimulerer immunsystemet. Blomsterekstraktet indeholder "carotinoid" samt volumengivende "kieselssyre".

Bambus (Bambusa emeiensis)
Bambus ekstrakt stimulerer blodcirkulationen. Antibakteriel og har en styrkende effekt på hårstråene.

Bisamino PEG/PGG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone/Algae/Aloe Barbadebsis Leaf/Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower/Simmondsia Chinensis (Jojoba)/Rosmarinus Officinals (Rosemary)/PEG-12 Dimethicone
En særlig Paul Mitchell blanding af alger, aloe, jojoba og rosmarin. Tilfører håret glans.

Bisamino PEG/PGG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone/Anthemis Nobilis (Chamomile)/Achilla Millefolium (Yarrow)/Arctium Lappa (Burdock) Root/Ulmus Fluva (Slippery Elm) Bark/Prunus Serotina (Wild Cherry) Bark/PEG-12 Dimethicon
Blanding af kamillie, røllike, burre, rødelm og vilde kirsebær. Højt indhold af kulhydrater, der styrker og øger fleksibiliteten. Giver glans.

Bisamino PEG/PGG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone/Populus Nigra Bark/Leaf/Prunus Serotina (Wild Cherry) Bark/PEG-12 Dimethicone
En særlig blanding af poppelbark, gulerod, katost, salvie og vilde kirsebær. Rig på lipider. Tilfører glans. 

Bisamino PEG/PGG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone/Symphytum Officiale (Comfrey)/Plantago Major (Platain) Leaf Extract/PEG-12 Dimethicone/Tyrosine/Leucine/Cysteine/Glycine/Triticum Vulgare Protin (Wheat) Germ Potein
Blanding af essentielle aminosyrer. Hjælper til at beskytte og styrke et belastet hår.

Bisamino PEG/PGG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone/Urtica Dioica Nettle) Nasturtium Officinale Leaf Equistetum Arvense (Horsetail)/Carbenia Benedicata (Blessed Thistle)/Prunus Serotina (Wild Cherry) Bark/PEG-12 Dimethicone
En særlig blanding af nælde, padderok, korbendikt og kirsebær. Rig på mineraler. Giver ekstra styrke og glans.

 

"Vores mål har altid været at give frisører og forbruger de bedste produkter, og vi finder konstant nye måder at opnå det på."

— John Paul DeJoria (CO-FOUNDER)

 

Brøndkarse (Nasturtium officinale)
Brøndkarse indeholder jern, kalium, jod og en mængde forskellige vitaminer. Ekstraktet har en stimulerende effekt på blodtilførslen til hårsækkene og skaber fylde i håret.

Burrerod (Arctium lappa)
Ekstraktet fra roden er antiseptisk, og olien der udvindes fra bladene og roden, er fantastisk plejende.

Cetyl, Cetearyl (Udvindes bl.a. af kokos & vindruekerneolie)
Fedtalkoholder der findes i naturen ”vegetabilsk fedt”. Denne naturlige fedtsyre er godt for både hud og hår. Er oftest i hårkur eller balsam grundet de nærende og blødgørende egenskaber. Perfekt til et tørt og skadet hår.

Citrusfrugter
Citroner, appelsiner og lemon, såvel som brombær og hindbær - De naturlige frugtsyrer stabiliserer pH-værdien på huden (syrekappen) I nogle hårplejeprodukter virker frugtsyren naturlig afrensende og er ideel til en fedtet hovedbund.

Joboba Olie
En tyndtflydende voks der udvindes fra frøet i den stedsegrønne busk der vokser i Vestamerikas ørken, som indianerne har anvendt i århundreder. Jojoba olie indeholder mineraler, A og E vitamin, som trænger ind i håret og binder fugten.

Kamille (Anthemis Nobilis Flower Extract)
Olien udvindes af blomsten. Kamille har en fedtregulerende og bakteriehæmmende effekt og intensiverer glansen i håret

KerActive (JPMS formula)
KerActive er en avanceret udvikling inden for aktiveret keratin, som gør at de særlige keratin-molekyler lægger sig om håret og giver det glansfuld pleje og et silkeglat ydre. KerActive protein blend - Beskytter og reparerer. Tilfører fugt og næringsstoffer. KerActive trænger ind i håret for at genopbygge, mens saflor oleosomes tilfører fugt og forsegler håret.

Kokos
Kokosolie er meget plejende, rig på vitaminer i B-gruppen, jern og zink, og dermed ideelt til tørt, naturkrøllet eller permanentet hår.

Lavendel
Duften fra disse æteriske olier virker helende og beroligende. Har antiseptisk effekt og er talg- regulerende. Produkter som er beriget med Lavendel egner sig i særlig grad til velvære, og til et krøllet hår. Har fugtgivende egenskaber.

MarulaOil (Sclerocarya birrea)
Marula olie kommer fra frugten af Marula træet. Marula olie er fuld af kraftfulde antioxidanter og genopbyggende oliebaserede syrer der tilfører øjeblikkeligt fugt, kontrol og blødhed til håret.

Monoi Olie (Gardenia Taitensis)
En skønheds ingrediens som har været kendt i århundrede, som kun produceres i Tahiti, Fransk polynesien. Monoi olien er lavet ved at blødgøre kronbladene fra Tahitian gardenia (kendt som tiarablomsten) i en ren jomfru kokosolie. Blomsterne bliver omhyggeligt håndplukket før de åbnes, for at sikre kvaliteten af olien. Monoi er en tropisk delikat duftende naturlig olie fyldt med E vitamin som beroliger, tæmmer og kontrollerer kruset og uregerligt hår.

Morgenfrue/Mælkebøtte/Calendula
Man har brugt morgenfrue i kosmetik lige siden middelalderen. De kraftige gule og orangefarvede blomster har et rigt indhold af Carotinoid, som er beslægtet med vitamin A. Endvidere opnås der forøget volumen i håret.

Pebermynte
Ekstraktet udvindes af mynte og kaldes også mentol. Har en antiseptisk, blodstimulerende og forfriskende effekt på hud og hår.

Pequi Olie
En Braziliansk mirakel olie, rig på E vitamin og lipider som er to af de vigtigste ingredienser til at opnå sundt hår. Det hjælper bl.a. til at genoprette glansen i håret.

Rosmarin (Rosmarinus officinalis)
Udover den forfriskende duft er rosmarin blodstimulerende, antibakteriel og meget glansgivende.

Sheasmør (Butyrospermum Parkii)
Sheasmør er blevet brugt som kosmetisk ingrediens i århundreder. Har en høj koncentration af vitaminer og fedtsyrer – Virker beroligende og har fugtgivende effekt. Absorberes hurtigt i håret. Genskaber lipider og tilfører fugt. Gør håret betydeligt mere modstandsdygtigt over for slitage.

Solsikke (Betylene Glocol/Helianthus Annus Seed Extract)
Solsikken udsætter bevidst sig selv for solens UV-stråler, end nogen anden art. Solsikkeekstrakten giver naturlig solbeskyttelse. Virker farvebevarende og forlænger hårfarvens holdbarhed.

Copyright © 2021 Paul Mitchell Danmark Shop