Bond Rx Shampoo

På lager
Størrelse & Varenr
250 ml. / 521025

STYRKER. BESKYTTER. FORSTÆRKER

  • Paul Mitchell Bond Rx Shampoo er en professionel sulfatfri shampoo, der er designet til at styrke og genopbygge beskadiget hår. Den indeholder en unik blanding af naturlige ingredienser, der hjælper med at reparere hårstråene og forebygge yderligere skader.
  • Formlen indeholder blandt andet aminosyrer og proteiner, der hjælper med at genopbygge håret og give det en sundere struktur.
  • Hjælper med at beskytte håret mod miljømæssige påvirkninger og give det en glansfuld finish.
  • Paul Mitchell Bond Rx Shampoo er velegnet til alle hårtyper, men er især effektiv til farvet, skadet og tørt hår. Den kan bruges dagligt for at opretholde sundt og stærkt hår.

Køb dine Bond RX produkter hos frisøren. - De har en dybdegående viden om forskellige hårtyper, hårproblemer og produktanbefalinger baseret på individuelle behov. Bond Rx er et system frisøren anvender i salonen, i forbindelse med en farvebehandling eller hårkur.

249,00 DKK
- +
BESKRIVELSE

PAUL MITCHELL
Bond Rx Shampoo

Hårtype: Alle hårtyper
Hårets tilstand: Ideel til kemisk behandlet og beskadiget hår.
Anvendelse: Påfør i fugtigt hår. Vas håret og skyl. Følg op med Bond Rx Conditioner eller Treatment.
Duft: Varme noter af rav, sandeltræ og vaniljeorkidé.

Anvendelse:

  1. Fugt håret grundigt med varmt vand.
  2. Tag en passende mængde Bond Repair Shampoo i dine hænder og massér det ind i håret og hovedbunden. Sørg for at fordele det jævnt og skabe et rigeligt skum.
  3. Massér shampooen i hovedbunden med fingerspidserne for at rense og stimulere blodcirkulationen. Arbejd shampooen ned langs længderne af håret.
  4. Skyl håret grundigt med rigeligt varmt vand for at fjerne shampooen. Gentag processen om nødvendigt for at sikre, at håret er rent og fri for produktrester.
  5. Efter shampooing fortsæt med at anvende Paul Mitchell Bond Repair Conditioner eller Treatment.

Ingredienser:
WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, DISODIUM 2-SULFOLAURATE, SODIUM METHYL 2-SULFOLAURATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, ACRYLATES COPOLYMER, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCOL STEARATE, PEG-150 DISTEARATE, PANTHENOL, AMODIMETHICONE, FRAGRANCE/PARFUM, CITRIC ACID, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-44, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, C11-15 PARETH-7, TRIDECETH-12, C12-13 PARETH-23, C12-13 PARETH-3, LAURETH-9, BENZYL BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, CYSTINE BIS-PG-PROPYL SILANETRIOL

Ean: 009531132891

Specifikation
Produkttype Shampoo
Copyright © 2023 Paul Mitchell Danmark Shop