top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
How to Save 80% on Top Designs? Hot Outlet Sale Now: louis vuitton outlet and louboutin outlet.
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Historie

Hvem er vi G & G Danmark Paul Mitchell
Maj 1989 i Paris traf Vita og Gert Löfvall tilfældigt god ven og kollega fra frisørbranchen i stormagasinet LaFeiete. Han var i færd med at introducerer Paul Mitchell i Skandinavien. Han forslog, at Vita og Gert skulle overtage agenturet i Danmark. Vita Löfvall der på daværende tidspunkt drev 10 frisør salonen ”Löfvall Intercoiffure” i Storkøbenhavn, valgte senere at frasælge salonerne og koncentrerer sig om Paul Mitchell. Den yngste søn Jesper Löfvall tiltrådte i 1991. Paul Mitchell er en af de hurtigste voksende firmaer inde for den hår- kosmetiske verden. Der er i dag ikke mindre end 90.000 tusinde frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell alene i U.S.A, og på verdensplan vokser salget af Paul Mitchell hårprodukter. På det Danske marked er Paul Mitchell igennem årende blevet mere og mere populære i takt med forbrugernes kendskab til hårproduktet, og Paul Mitchell fantastiske historie, filosofi og social ansvarlighed.

.

Look Behind the Bottle...
Paul Mitchell er mere end luksus hårpleje. Det er en holdning. Produkterne består af naturlige vandopløselige ingredienser. Sådan var det i 1979, og sådan er der stadig. Fra produktion til dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer. Dagligt salg vaf Paul Mitchell produkter bidrager til at gøre denne verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige, vores natur.

Historien om John Paul Mitchell System
Frisøren Paul Mitchell, en modekonsulent ved navn Jeanne Braa, og markedsting guruen John Paul Dejoria startede produktion af egen produkt serie i 1979. Med bare 700 dollars startede de produktionen op. Frisørsalonerne betalte ved bestilling, og de fik overtalt producenten til at vente med at få betaling. Det første år solgte de for 400.000 dollars, andet år 1.3 millioner dollars. Succesen forsatte, og i dag omsætter John Paul Mitchell System for omkring 900 millioner dollars på verdensplan. Udover den store succes med produkternes virkning, siges det at en af hemmelighederne er, at det er en virksomhed, hvor alle hver dag glæder sig til at gå på arbejde, atmosfæren og passionen for Paul Mitchell filosofi. Ledelsesfilosofien er bl.a. at have ”færre mellemledere” og i stedet få hver enkel medarbejder til at gi´ sig 110 %. På Verdensplan arbejder der kun omkring 160 til 200 mennesker, hvor en normal drevet virksomhed har 700 ansatte.

Historien om Paul Mitchell
– A man and a legend

En mand der revolutioneret hele frisør verden, og endte men at skabe den succesfulde luksuriøse hårproduktserie ”PAUL MITCHELL” Paul Mitchell blev født 1936 i Skotland. ( måneder gammel flyttede han sammen med sin familie til London. Han startede med at læse til sølvsmed, inden han besluttede sig for at blive frisør. Allerede i en alder af 18 år, vandt han alt, hvad der var værd at vinde af nationale som internationale frisørkonkurrencer. Dette åbnede døren til en kendt salon i London, Mayfair. I en alder af 24 år, ejede Paul Mitchell 2 frisørsaloner. Hans succes førte ham frem til Vidal Sasoon, hvor han for alvor fik chancen til at udvikle sine kreative evner. Efter 5 år havde Vidal Sasoon brug for en frisør/stylist til et fashion show i New York. Her mødte han sin første kone Ann Philips og fik sønnen Angus Mitchell. Hun var i besiddelse af en ny opfindelse ”føntørreren”. Paul Mitchell blev leder af den første frisørkæde i USA – ”The Crimpers”. I 1979 trækker Paul Mitchell sig ud af ”Crimpers”. Han åbner en salon i New York ”Superhair”. Han trækker hurtigt kendte mennesker til salonen. Han startet en klippeskole som skal turnerer rundt i USA. Det bliver ikke den store succes, og efterfølende skabte han meget postyr, da han eksperimenterede med kvinders kønsbehåring. Forargelsen i branchen var stor, og Paul Mitchell blev tvunget til at holde en lavere profil. Dette bragte ham til Hawaii. Paul Mitchell gjorde comeback med ”Paul Mitchell Succes Seminars” I 1979 startede Paul Mitchell sammen med sin gode ven John Paul Dejoria, ”John Paul Mitchell System”. I juni 1988 fik Paul Mitchell konstateret kræft. Den 21. april 1989 døde Paul Mitchell af sin sygdom.

Historien om John Paul Dejoria
– Miljøforkæmper, filantrop, iværksætter og multi-millionær, John Paul Dejoria.

John Paul Dejoria forældre flyttede fra Italien til Grækenland for efterfølende at flytte til New York for håbet om ”The American Dream”. Hans forælder blev skilt da han var 2 år gammel. John Paul begyndte sammen med sin bror allerede som 9 år gammel at gå med aviser. De havde få penge, kun lige til dagen og vejen. Det lykkes John Paul at komme på high school. Derefter kom han i den amerikanske flåde. Efter et meget kort ægteskab, blev John Paul skilt, og blev enlig forsøger til ham og sønnen. Tiden var svær for John Paul, han gik ud om natten for at samle flasker. Han havde nogle forskellige småjobs, reparations af cykler, sælge kopi maskiner, forsikring og forskellige død-til-dør salg. John Paul blev tilbudt en marketings stilling hos Time Magazine. Det viste sig hurtigt at John Paul havde nogle evner, og blev på rekordtid forfremmet. 1971 tog han arbejde hos Redken Laboraties. Indenfor 1½ år blev John Paul udråbt til manager. 1979 slog han sig sammen med sin livslange ven Paul Mitchell. John Paul Dejoria bruger efterhånden det meste af sin tid på at hjælpe diverse organisationen, både med at rejse penge via foredrag, sidde i div. bestyrelser. John Paul Mitchell System donerer selv store summer af penge til American Forests, Mineseeker, Food 4 Afrika og mange flere.
Copyright © Paul Mitchell® Denmark - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3